انبه
انبه از جمله میوه های گرمسیری است که زادگاه اصلی این درخت در هند و پاکستان است و در جنوب و جنوب شرق کشور ما نیز می روید. برای تولید محصول خوب، این درخت به آب و هوای گرم و مرطوب نیاز دارد.

این درخت در اواخر زمستان و ابتدای فصل بهار گل می دهد و در اوایل تابستان میوه های آن رسیده می شود. در فصل بهار از میوه های نارس آن جهت تهیه ترشی انبه که در جنوب بسیار طرف دار دارد استفاده می شود.
میوه رسیده آن به رنگ زرد و بسیار شیرین و خوش طعم است. میوه های انبه که در هرمزگان می روید به لحاظ اندازه میوه از انواع خارجی (هندی و پاکستانی) کوچکتر است اما به لحاظ طعم و بو بسیار مطبوع و خوش طعم تر است و میوه های خارجی به هیچ وجه قابل مقایسه با آنها نیست.
خواص انبه:
انبه یکی از منابع غنی ویتامین A است. همچنین دارای مقادیر کافی ویتامین C ، ویتامین B ،پتاسیم ،کلسیم و آهن است. ویتامین A در تقویت بینایی چشم و حفظ سلامتی دندان ها ، پوست ، استخوان، غشاهای مخاطی و بافت های نرم بدن نقش مهمی دارد. ...
از جمله ویژگی های انبه می توان به : برای تقویت بینایی ، کاهنده فشار خون ، مناسب برای پیشگیری از سرطان ها (خصوصا سرطان رحم) . میوه ای برای کم خون ها به خاطر وجود اهن فراوان و ..... را نام برد.
