میلاد مولود کعبه
میلاد مولود کعبه بر شما مبارک

تابلو "مولود کعبه" اثر استاد محمود فرشچیان
لحظه خروج فاطمه بنت اسد (مادر حضرت علی (ع) ) از خانه کعبه بعد از تولد حضرت علی (ع)
میلاد مولود کعبه بر شما مبارک

تابلو "مولود کعبه" اثر استاد محمود فرشچیان
لحظه خروج فاطمه بنت اسد (مادر حضرت علی (ع) ) از خانه کعبه بعد از تولد حضرت علی (ع)
رطب تازه

مراحل تبدیل گل تا خرما در درختان نخل به شرح زیر است:
در پاییز درختان خرما گل می دهند.
باغدارن گرده گل درخت نر را با دست بر روی گلهای درخت ماه منتقل می کنند.
در بهار گل ها به دانه های سبز رنگ تبدیل می شوند که به آنها "خارَک" (در اصطلاح محلی هرمزگان "خَمَل") می گویند. خارک به عنوان غذای دام استفاده می شود.
در اوخر بهار و اویل تابستان "خارَک" ها کم کم رسیده می شود و "رُطب" تولید می شود. با توجه به نوع درخت خرما رطب از اواخر بهار تا اواسط شهریور تولید می شود.
در صورتی که رطب مدتی بر روی درخت بماند یا چیده شود و مصرف نشود به "خرما" تبدیل می شود.
رطب و خرما مصرف غذایی برای انسان دارد.
در صورتی که خرما نیز مصرف نشود و خشک شود به ماده ای تبدیل می شود که به آن "خارک" که در اصطلاح محلی هرمزگان "سَلٍِِنگ" "سَلنک" می گویند.در زمستان این ماده به عنوان یک ماده غذایی پر انرژی برا دامها استفاده می شود.
مطلبی در باره رطب در وبلاگ آموزش ابتدایی
وقتی برق قطع میشه دکل های برق چه کار می کنن؟؟؟
تا لود شدن کامل تصویر صبور باشید.
در صورت عدم نمایش تصویر بر روی آن کلیک راست و گزینه Show picture را انتخاب کنید.

خار شتر
نام علمي : Alhagi persarum
نام فارسي : خار شتر ايراني
نامهای گوناگون خارشتر در زبان انگلیسی عبارتاند از:
Camel thorn (خار شتر)
Manna Tree (درخت انگبین)
Persian Manna Plant (گیاه انگبین ایرانی)
نام محلی : خار آدور – خار آرور - اَرور
گياهي متعلق به خانواده نخود كه ارتفاع آن به حدود يك متر مي رسد. ريشه آن بسيار عميق وتا نقاط مرطوب زمين فرو مي رود. ميوه آن نيام بند بند است. در فصل گرما روي برگ و شاخه هاي آن قطرات سخت ترنجبين به شكل شبنم سفت شده مشاهده مي شود. این گیاه در شرایط سخت و بی آب هم می تواند رشد کند، در تصویر زیر مشاهده می کنید که از تنه ی یک نخل خشکیده، توانسته بروید و بزرگ شود.
ریشههای خارشتر گاه تا ژرفای ۵ تا ۷ متر هم میرسد. این گیاه در شورهزارهای ایران، عربستان، صحرای سینا، سوریه و هند و پاکستان تا ارتفاع ۴۰۰ متری از سطح دریا میروید.
در ایران این گیاه در مناطق وسیعی می روید. تقریبا در تمام مناطق شوره زار و گرم می روید.خصوصا در مناطق شرق - جنوب شرق جنوب- مرکز و غرب کشور.
این گیاه نیاز به نگهداری ندارد و به صورت خودرو در فصل بهار جوانه می زند ، در اواخر بهار گل می دهد در تابستان خشک می شود و در بهار سال بعد از همان بوته خشک شده دوباره گیاه جدید جوانه می زند.
در بیابان ها یکی از منابع غذایی حیوانات بیابان گرد همچون شتر است.علی رغم داشتن خار ها نوک تیز شتر ها از آن تغذیه می کنند.
خواص مهم دارویی و مصارف گیاه:
خاصیت ضدعفونی کنندگی خوبی دارد و میکروبها را از بین میبرد، به همین دلیل برای درمان بیماریهای عفونی مفید است.
در تسکین سرفه و درد سینه موثر است.
درمان کننده کلیه و مجاری ادارو دفع کننده سنگ کلیه و مثانه می باشد .
ضماد خار شتر درمان کننده بواسیر و زخمهای مقعدی می باشد .
خاکستر خار شتر التیام دهنده و ترمیم کننده جراحات و زخمها می باشد
عسل از دیر باز به عنوان یک ماده غذایی و دارویی مورد استفاده قرار می گرفت.یادم می آید وقتی نوجوان بودیم و در میان درختان به دنبال کندوهای عسل طبیعی می گشتیم، در یکی از روستاها پیرزنی بود که هر وقت عسل طبیعی و تازه می دید مقداری از آن را در چشم خود می ریخت. او می گفت برای چشم بسیار مفید است. البته از آن روزها بیش از ۲۰ سال می گذرد و او اکنون در جمع زندگان نیست ولی دلیل علمی کار وی را اکنون در میابم.
از عسل برای درمان ورم چشم، خارش چشم،آبریزش، درمان لکه و افزایش روشنایی چشم استفاده می شود.
تصویری از یک کندوی عسل طبیعی بر روی درخت خرما