مدیریت و عوامل موثر بر انتخاب کارکنان

مدیر هر سازمان برای دست یابی به اهداف آن سازمان از سرمایه های انسانی، مالی، تجهیزاتی و معنوی استفاده می کند. انتخاب کارکنان برای دست یابی یه اهداف سازمان تحت تاثیر عوامل مختلفی همچون نوع تفکرات مدیر، شایستگی افراد، راوابط  و آشنایی با مدیر سازمان و نفوذ گروه های سیاسی و اجتماعی  می باشد.

عوامل موثر در انتخاب کارکنان

در این میان به نوع تفکرات مدیر در انتخاب کارکنان می پردازم.

گاهی اوقات مدیر انتخاب افراد شایسته تر و دارای قدرت و درایت بالاتر از خود را تهدیدی برای موقعیت و یا نمایان شدن ضعف خود می پندارد و برای پنهان نمودن ضعف خود و خودنمایی فقط به انتخاب افراد ضعیف تر از خود می اندیشد. او به این نکته توجه ندارد که انتخاب افراد ضعیف بهره وری سازمان را پایین آورده و باعث شکست و از هم پاشیدگی سازمان و آشکار شدن ضعف مدیریتی وی خواهد شد و شکست سازمان تماماً به حساب مدیر نوشته خواهد شد.

اما یک مدیر آینده نگر و توانمند همیشه به انتخاب نیروهای توانا و شایسته می اندیشد. وی هیچ گاه وجود یک معاون قدرتمند که بتواند گاهی نظریات مدیر را نقد کند تهدیدی برای خود و سازمان نمی داند. بلکه مدیران خوب اینگونه می اندیشند که بکارگیری  افراد شایسته باعث موفقیت و دست یابی سریعتر به اهداف سازمان خواهد شد. این چنین مدیرانی خوب می دانند که هرجا سخن از موفقیت سازمان مطرح گردد تمام افتخار این موفقیت در مرحله اول از آن مدیر است.

 

نحوه تکثیر درختان حرا

در تگ جنگل های حرا می توانید تصاویر و مطالب علمی مختلفی را در باره جنگل های حرا بخوانید.

در این مطلب تصاویر  و توضیحاتی از نحوه تکثیر این گیاه زیبا و شگفت انگیز ارائه می شود.

درختان حرا در فصل بهار همراه سایر درختان گل و شکوفه می دهند، در فصل بهار به واسطه گل های فراوان این درختان در لابلای شاخ و برگ آنان کندوهای عسل طبیعی زیادی یافت می شود. در نیمه بهار گل ها به دانه تبدیل و در اواخر تابستان (ابتدای شهریور ماه) دانه ها کم کم رسیده و به درون آب دریا یا "خور" می افتند.

تعریف خور: آب راه ها یا کانال های بزرگی هستند که به دلیل جذر و مد (بالا و پایین رفتن آب دریا) در خشکی های نزدیک دریا ایجاد می شوند.

دانه درخت حرا

دانه درخت حرا


این دانه ها همراه جریان های آب و جذر و مد دریا به نقاط مختلفی برده می شوند و در نهایت در کناره های ساحل آرام می گیرند. مدت زمانی که دانه ها در آب هستند آب زیادی را به خود جذب می کنند و پوسته آنها  شکافته می شوند.

جوانه درخت حرا

تکثیر درخت حرا

جوانه هایی از درونه دانه سر بی می آورند و در همان کناره های ساحل به رشد خود ادامه می دهند و اینگونه جنگل های زیبای حرا را در کنار دریا و یا خور ها ایجاد می کنند.

نهال درخت حرا

جنگل حرا

درختان حرا جهت تامین نیاز های غذایی و اکسیژن مورد نیاز خود ریشه های هوایی تولید می کنند که سر از خاک بیرون می اورند.

ریشه های درخت حرا

معرفی نرم افزار سوییش  SWiSH Max4

اگر از جمله کسانی هستی که دوست دارید بنرهای زیبا و حرفه ای را طراحی کنید، حتما به فکر استفاده از نرم افزار های مختلف، خصوصا نرم افزار فوق العاده قدرتمند و حرفه ای Adobe Flash افتاده اید. اما پس از نصب و دیدن رابط کاربری و گزینه های تو در تو، تنظیم فریم به فریم انیمیشن مورد نظر در لایه های مختلف همچنین نیاز به دانستن دستورات اسکریپت نویسی کمی از انگیزه تان برای یادگیری این نرم افزار حرفه ای و کارآمد کاسته شده باشد.

در این پست یک نرم افزار بسیار کارآمد برای ساختن بنر های حرفه ای،نماهنگ های زیبا و انیمیشین، بدون داشتن محدویت های بالا و بدون نیاز به دانستن دستورات اسکریپت نویسی معرفی میکنم و در پست های بعدی آموزش هایی را از این نرم افزار ارائه خواهم نمود.

سوییش

نرم افزار SWiSH Max4 (سوییش) محصول شرکت swishzone با داران بودن افکت های بسیار زیبا و آماده همچنین تایم لاین خوب، امکان وارد کردن آبجکت های مختلف به کتابخانه فایل یا به صورت مستقیم به درون stage کار بر روی هر آبجکت در یک لایه خاص،  و بسیار امکانات دیگر همانند فلش اما بسیار راحت تر و خوش دست تر است. همچنین سوییش در صورت نیاز به اسکریپت نویسی، شما را تنها نخواهد گذاشت و این امکان را برای شما فراهم میکند.

تصوبر محیط کاری نرم افزار swish max4

امتحان کنید و ساختن یک فایل فلش زیبا را به همراه امکان وارد کردن موسیقی، متن، فبلم و .... را با سوییش تجربه کنید.

دانلود نرم افزار سوییش با حجم 54 مگا بایت

پسورد فایل: www.p30world.com

لینک کمکی 1

پسورد: www.fdl.ir


لینک کمکی 2

پسورد: www.softgozar.com


لینک کمکی 3 

پسورد: www.4downloads.ir


دانلود کرک (patch) سوییش


گاهی اوقات باید .....


گاهی اوقات باید سکوت کرد

گاهی اوقات باید گوشهایت نشنوند و چشمهایت نبینند.

گاهی اوقات هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن یا رسیدن است.

گاهی اوقات باید به کوچه علی چپ رفت ، گر چه این روزها ظرفیت کوچه علی چپ در حال پر شدن است ....

گاهی اوقات با وجود اینکه می دانی کسی که در مقابل توست واقعیت را بیان نمی کند یا بخشی از آن را کتمان می کند باید بگویی درست است، اشکالی ندارد.

اگر جمعی یا شخصی به هر دلیل تمایل به حضور شما در کنار خود ندارد بهتر است اصرار نکنید چون با این کار خود را در نزد وی کوچک می کنید.

در ابراز محبت اسراف نکنید چرا که بعد از مدتی دیگران این کار را به عنوان وظیفه از شما انتظار خواهند داشت.

اگر دعوت از شما برای کاری بر اساس لیاقت و شایستگی شماست، عجله نکنید، با عجله کردن شایستگی خود را زیر سوال می برید، در صورتی که شایسته باشید باز هم از شما دعوت خواهد شد.

اگر برای کاری خود را شایسته نمی دانید بهتر است از ابتدا آن را نپذیرید، چرا که به زودی کفایت شما برای همه آشکار خواهد شد.

و اینکه بدانیم برای آموختن هیچ گاه دیر نیست

.........

...


غروب خورشید در جنگل های حرا

جنگلهای حرا درختانی از گونه مانگروها هستند که در کنار آب شور دریا می رویند، این درختان از آب شور دریا تغذیه می کنند، این جنگلها در حاشیه خلیج همیشه فارس و دریای عمان در کشور مان رشد میکنند. زیبایی های خاص این جنگل ها هر ساله گردشگران زیادی را به این سو جذب میکند. دیدن صحنه غروب خورشید و تابش نور طلایی رنگ آن بر سطح آب، بسیار زیباست.....

جنگل های حرا مأمن پرندگان و مرغان دریای و ماهی خوار و قسمت های درون آب آنها محل های امنی برای زندگی میگو ها و ماهی هاست.

غروب خورشید در دریا و جنگل حرا

http://minabtechnic.persiangig.com/image/nature/Sunset4.jpg

برای دیدن عکسها و مطالب کامل تر مطلب جنگل های حرا را ببینید

گوشت ماهی و میگو


گوشت آبزیان همانند گوشت قرمز چهارپایان دارای مقدار زیادی پروتئین است. اما تفاوتهایی دارد که برای آن مزیت و برتری محسوب می شود.


ماهی 

                            ماهی هَوور                                                    میگوی تازه

هضم بسیار آسان، وجود اسید های چرب حاوی امگا 3، ویتامین های محلول در چربی شامل A-D-E-K  وجود ویتامینهای B1  و B2 ، وجود ید و سلنیوم که در ترمیم بخش های آسیب دیده DNA سلول ها نقش دارد.

از آنجا که در گوشت آبزیان اسیدهای چرب غیر اشباع به مقدار زیاد وجود دراد، فساد به سرعت اتفاق می افتد، بنابراین حفظ ارزش غذایی آن تا زمان مصرف، یكی از نكاتی است كه باید در اولویت قرار گیرد.

برای تشخیص تازه بودن گوشت ماهی همانند تصویر بالا زیر آبشش آن را باز کرده، درصورتی که رنگ آن قرمز و بین پره های ان  نچسبیده باشد ماهی تازه است. همچنین گوشت ماهی تازه  آن خاصیت ارتجاعی دارد. میگوی تازه نیز رنگ بدن آن شفاف و مایل به صورتی است همچنین بوی بدی نباید از آن به مشام برسد.

پوست گرفتن میگو کاری است که نیاز به مهارت دارد پس اگر میگوی تمیز شده و پوست گرفته شده در دسترس بود خرید آن به صرفه است با این کار بوی میگوی خام  فضای خانه را پر نمی کند. درصورتی که قصد تمیز کردن میگو را داشتید در روی پشت میگو یک رگ سیاه رنگ وجود دارد که حتما آن را جدا کنید.

گوشت ماهی   غذای میگو

                                  گوشت ماهی تازه                                                                  غذای میگو

در کل خواص زیر را می توان برای گوشت آبزیان بیان کرد.

خواص ضد التهابی
ساخت پروستا گلندین ها
تنظیم تری گلیسیریدهای خون
تنظیم عملكرد ایمنی بدن
جلوگیری از نا هماهنگی های ضربان قلب
تكامل لیپید مغز، اعصاب ...
تكامل سیستم عصبی جنین
بالا بردن ضریب هوشی كودكان