معرفی ماهی های خلیج فارس و دریای عمان

ماهی هوور

ماهی هوور

طول متوسط این ماهی 85 سانتی متر و حداکثر بلندی آن 130 سانتی متر است.

اهالی جنوب گوشت این ماهی را زیاد می پسندند و از آن استفاده می کنند.

این ماهی بیشتر در دریای عمان صید می شود البته به میزان کمتر در خلیج فارس تا حوالی بندر لنگه هم یافت می شود.

این ماهی فاقد کیسه شنا می باشد و علاوه بر باله های اصلی دارای تعداد 9 بالچه پشتی و 8 بالچه مخرجی می باشد.



ماهی سنگسر معمولی

ماهی سنگسر

این ماهی بدنی فشرده و مستطیلی دارد و حداکثر طول بدن آن به 80 سانتی متر می رسد

گوشت آن خوشمزه است.این ماهی در سرتاسر خلیج فارس و دریای عمان  صید می شود.

رنگ بدن آن خاکستری و نقره ای است. در طرفین بدن ماهیان جوان 7 تا 11 نوار عرضی دیده می شود که در نمونه های بالغ به لکه های زوج تیره از هم گسیخته تبدیل می شود و در ماهی های بالغ کاملا از بین می رود.



سرخو معمولی

ماهی سرخو

این ماهی که در سرتاسر خلیج فارس و دریای عمان صید می شود دارای بدن سبز نقره ای یا قرمز برنزه است که در وسط هر فلس نقطه تیره ای وجود دارد که مجموعه این نقاط به صورت طولی نوارهای تیره رنگی را ایجاد می کند. حداکثر طول بدن این ماهی به 70 سانتی متر می رسد.گوشت ماهی سرخو خوشمزه و قیمت آن نیز کمی بالاست.